پرشین ویزا - خدمات وقت سفارت و ویزا | 88731722-021
روادید یا ویزا (visa) به مدرکی گفته می‌شود که به اشخاصی که قصد ورود به کشورهای دیگر را دارند اعطا می گردد. معمولاً ویزا بصورت برچسب یا مهر در پاسپورت شخص متقاضی، چسبانده یا زده می‌شود.

انواع ویزا:
- ویزای گردشگری و یا ویزای توریستی
- ویزای دیدار از بستگان
- ویزای دانشجویی
- ویزای پیوستن به خانواده
- ویزای تجاری و بازرگانی

مسافران ایرانی می توانند با گذرنامه‌ی ایرانی بدون ویزا به ٢٥ کشور جهان سفر کنند.
لیست کشورهای بدون ویزا برای ایرانی‌ ها:
- جمهوری دموکراتیک کنگو
- سیشل
- کردستان عراق
- لبنان
- مالدیو
- مالزی
- سری‌‌لانکا
- کوزوو
- ترکیه
- بولیوی
- کاستاریکا
- دومینیکا
- اکوادور
- گویان
- هائیتی
- نیکاراگوئه
- ونزوئلا
- جزایر کوک
- نیووی
- پالائو
- ساموآ
- تووالو
- ایالات فدرال میکرونزی

ورود به ۱۷ کشور نیز با صدور ویزا در فرودگاه یا مرز زمینی آن‌ها امکان‌پذیر است. که عبارتند از:
- کیپ‌ورد
- کومور
- جیبوتی
- کنیا
- ماداگاسکار
- موزامبیک
- تانزانیا
- توگو
- اوگاندا
- ارمنستان
- بنگلادش
- لائوس
- ماکائو
- نپال
- تیمور شرقی
- سوریه

ویزای شینگن چیست؟
در سال ۱۹۸۵ بین چند کشور معاهده ای امضا شد که بر اساس این معاهده، ورود ساکنین کشورهای اروپایی بدون ویزا به این کشورها آزاد شد تا مشکلات رفت و آمد بین مرزی برای آن‌ها کم شود. ۲۶ کشور عضو معاهده شینگن هستند که عبارتند از: فرانسه، اسپانیا، ایتالیا، هلند، آلمان، نروژ، سوئد، فنلاند، لیتوانی، لتونی، پرتغال، دانمارک، بلژیک، استونی، لوکزامبورگ، لهستان، مجارستان، اتریش، اسلواکی، یونان، لیختن اشتاین، سوئیس، اسلوانی، مالت، چک و ایسلند.
بر اساس این معاهده ساکنین و اتباع قاره استرالیا و کشورهای ژاپن، کره جنوبی و مالزی و ساکنین و اتباع کشورهای قاره آمریکا (غیر از چند کشور معدود مثل پرو، کلمبیا، بولیوی و…) نیازی به گرفتن ویزای شینگن ندارند و می‌توانند به مدت حداکثر ۹۰ روز به این کشورها وارد و یا خارج شوند.

انواع ویزای شینگن عبارتند از:
به طور کلی چهار نوع ویزای شینگن صادر می‌شود. اکثرا ویزای توریستی یا نوع C مورد درخواست ایرانی ‌ها است.
ویزای نوع A ویزای ترانزیت است؛ در این نوع ویزا مسافر نمی‌تواند از فرودگاه خارج شود، فقط می‌تواند در یکی از فرودگاه‌های شینگن پرواز خود را عوض کند و به کشوری در خارج از شینگن برود.
ویزای نوع B ویزای عبور است. یعنی مسافر می‌تواند از فرودگاه خارج شود و از شینگن به عنوان منطقه عبوری استفاده کند تا از طریق زمینی خود را به کشوری در خارج از محدوده شینگن برساند.
ویزای نوع D ویزای بلند مدت است که معمولا تاجران و بازرگانان از آن استفاده می‌کنند تا بتوانند در طی سال چندین بار به شینگن وارد و از آن خارج شوند.

بجز کشورهای نامبرده شده متقاضیان برای ورود به سایر کشورها نیاز به اخذ ویزای آن کشور را دارند. پرشین ویزا مفتخر است شما مسافران و گردشگران عزیز را در تعیین وقت سفارت، اخذ ویزای توریستی، اخذ ویزای تجاری و ... یاری دهد.
جهت دریافت مشاوره در زمینه تعیین وقت سفارت و مراحل دریافت ویزا با شماره های 88731722 – 88730597 تماس حاصل نمایید.